28 Ocak 2015 Çarşamba

KCY Blog Turu (Konuk Yorumcu) | Veronica Roth - Dört | Kitap Yorumu, Video

Satın Almak ve İncelemek İçin: Kitapyurdu Goodreads
Kategori: Distopya, Macera, Aşk
Yazar: Veronica Roth (Çeviren: Uğur Mehter
Üretici: Artemis Yayınları
Liste Fiyatı: t 19,00
Sayfa Sayısı: 280
Tek bir seçim onu geçmişinden kurtaracak, tek bir seçim onu geleceğine kavuşturacak, tek bir seçim tehlikeleri açığa çıkaracak, tek bir seçim onu sonsuza dek değiştirecek, tek bir seçim onu özgürleştirecek.

VeronicaRoth, dünya çapında çok satan Uyumsuz serisine, okurların çok sevdiği Tobias'ın, yani Dört adlı karakterin gözünden yeni bir kitap ekliyor. Transfer, Çömez, Oğul ve Hain başlıklarından oluşan dört hikâyeye ek olarak Tobias'ınTris'le yaşadığı çok özel anların kayıtlarını da içeren Dört, Tobias'ın geçmişine ve kalbinden geçenlere dair heyecan verici ipuçları barındırıyor.

Efsanevi Uyumsuz üçlemesinin başlangıcına tanık olmaya hazır mısınız?
Selam millet *-* Evet evet yanlış değil yeniden bir videoyla karşınızdayım. Üstelik bu sefer konuk yorumcu olarak B| Konuşan Kitaplar'dan ayrıldığımdan beri Blog-Tur olaylarından geri durmuş, BuddyReads gibi okuma etkinliklerine devam etmiştim. Ama Kitap Cadıları konuk yorumcu olmamı teklif ettiklerinde hayır diyemedim. Harikasınız kızlar ^^ Umarım beğenirsiniz. Yorum bırakmayı unutmayın.



2 yorum:

  1. Vlog çok iyi olmuuuş! Ayrıca seni diğer turlarda da aramızda görmeyi çok isteriiz! ^_^

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir video olmuş Eren Abi ellerine sağlık. Son hikaye Hain'in adını anlamamışsın galiba da bende anlamamıştım ilk başta. Sonra düşününce Tobias'ın Cesurluk'a serum alındığında ihanet etmesiyle alakalı olabilir dedim. Bence en mantıklısı bu olabilir ^.^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...