25 Aralık 2013 Çarşamba

3. Gün | Konuşan Kitaplar #22 Blog Tur | Jennifer Probs - Aşka İkinci Şans [Alıntılar]



Konuşan Kitaplar Blog Turu'ndan herkese merhaba *-* Bu turdaki konuğumuz Jennifer Probs - Aşka İkinci Şans. Turumuzun üçüncü gününde ben sizlerle öncelikle bu güne kadar neler yaptığımızı, daha sonra kitaba dair alıntıları ve tabi ki çekiliş için rafflecopter'i paylaşacağım. Keyifli okumalar ^-^

23 Aralık
Kitap ve Serinin Tanıtımı - Kitap Sayfaları 
Yazar Tanıtım ve Yazarın Diğer Kitapları Tanıtım - Yorum Cadısı
Çekiliş - Kitaplarım ve Ben

24 Aralık
Ön Okuma + Trailer - Anime ve Kitap Sever
İlk Kitap Yorum/ Yorumları - Kördüğüm Hayaller, Yorum Durağım,  Tuğçenin Kitaplığı
Yorum - Kitapların Tatlı Cadısı


... Maggie onun görüntüsünü kafasında öyle acımasızca parçalara ayırdı ki, moda dünyasının en çok aranan fotoğrafçılarından biri olmasını bu acımasızlığa borçlu olabilirdi. Uzun , simsiyah saçları başının arkasından ensesine kadar iniyordu. Kalkık kaşlara , çıkıntılı elmacık kemiklerine ve güçlü bir çeneye sahip yüzü, zarafet ve gücün tuhaf bir birleşimini sunuyordu. Burnu, çekiciliğini artıran hafif bir eğrilikle yüzünün ortasında duruyordu. Cildi, İtalyan mirasını yansıtan bir biblo gibiydi.

  Yine de onu baştan çıkaran gözleriydi.
  Koyu ve duygu yüklü, badem biçimindeki, gür kirpiklerin ardında belirginleşen gözleri. Daima hınzır bir ifadeyle ve kusursuz görünüşünün ardında ışıldayan saf bir  tutkuyla dolu gözleri.

... Geçen yılki en uzun ilişkisi iki hafta sürmüştü. Maggie keyifsiz bir kahkaha patlattı. Adeta kendisinin erkek kılığına girmiş haliyle tanışmış gibi hissediyordu.

... '' Dostun, neden bana öyle bakıyorsun? '' Maggie kalçalarında yakıcı bir sıcaklık hissetti ve ayağının yerini değiştirdi.Bunu kesinlikle yapmayacaktı. Zombiler dünyayı ele geçirse ve insanlığın devamı için geriye yalnızca ikisi kalsa bile asla yatmayacağı tek bir adam vardı; Michael Conte.

... Michael çok sayıda güzel kadınla çıkmıştı, ama Maggie'nin erkekleri beklenmedik anda gelen bir yumruk gibi allak bullak eden gizemli bir havası vardı.

... Evinde muhatap olmayı reddettiği her şey, her adımda karşısına çıkıyordu burada.

... Derin bir özlem kök salıp büyümeye başladı içinde. Maggie çaresizce bu hissi yok saymaya çalıştı. Ne de olsa daha önce defalarca yapmıştı bunu. Rocky gibi, düştüğü anda tahmin edemeyeceği kadar çok acı çekeceğini bilerek ara vermeksizin bir raunddan diğerine geçmişti.

... ' Aman Tanrım , bu tam bir delilik ! Tüm bunlar nasıl olur? Saçma sapan bir aşk romanının içinde mahsur kaldım! ''

... Kalbi kurumuş, dudakları içinden geçen kelimeleri söyleyip özgürleştirmek için titremeye başlamıştı. ''Seni seviyorum'' demek istiyordu. Ama bir fısıltı ona bugüne dek bildiği tek gerçeği hatırlattı. Sonsuza dek değildi. Hiç kimse sonsuza dek sevemezdi.

a Rafflecopter giveaway

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...