8 Şubat 2013 Cuma

Günü Güzel Başlatan Kitaplar

  Güne kapı ziliyle uyanmak ne kadar fena gözükse de gelen kişi kargo görevlisiyse gün anında aydınlanır, kuşlar bir farklı cıvıldar, havai fişekler patlar vs. İncelemem için kitaplarını yollayan Ephesus ve Altın Bilek Yayınları'na çok teşekkürler. Okumak için sabırsızlanıyorum. Her iki kitabında kapağına bayıldım özellikle Pamuk İpliği'nin dokunuşu çok güzel.



Pamuk İpliği
    Okuoku | Goodreads
Kategori: Roman, Günümüz, Aşk
Yazar: Brenda Jackson (Çeviren: Gizem Şimşeksoy)
Üretici: Ephesus Yayınları
Liste Fiyatı: t 18,00
Sayfa Sayısı: 375
Karmaşık aile ilişkilerinin yer aldığı, duygusallık ve drama ile süslenmiş bu inanılmaz hikâye kalbinizi çalacak.

Erica Sanders için ruh eşini bulmak pek de zor olmamıştır. Brian Lawson istediği adamdır ve herkes onların birbirleri için yaratıldığını düşünmektedir. Neredeyse herkes Tek istisna Ericanın başka bir adamla evlenmesini isteyen annesi Karendır. Hatta Karen, Brianı araştırması için bir özel detektif bile tutmuştur; ancak ortaya çıkan gerçek, iki ailenin parçalanmasına sebep olan yıkıcı ihanet Karenın umduğu son şeydir.
İlişkisinin kurtulamayacağına ikna olan Erica nişanı bozmuştur. Ama verdiği karar hâlâ aklını kurcalamaktadır, özellikle de Brianın çekici ve bekâr komşusu onun peşindeyken.
Kategori: Roman, Polisiye, Gerilim
Yazar: Wayne Simmons (Çeviren: Zuhal İnal Baycılı)
Üretici: Altın Bilek Yayınları
Liste Fiyatı: t 20,00
Sayfa Sayısı: 360
Dövme sanatçısı Star, bir sabah, günün ilk dövmesini yapmak için hazırlanırken, yaşadığı şehirde bir şeyler ters gitmeye başlamıştı. Belfast'te yaşayanlar derin bir uykuya dalıyorlardı. İnsanlar sokaklarda ölüyor, ani ölümler de pek çok kazaya sebep oluyor, adım adım bir kâbus çöküyordu şehre. Tüm altyapı yavaş yavaş çöküyorken televizyonlar susmaya, uçaklar yerlerinden kalkmamaya başladıklarında, şehri bir hayalet korku teslim alıyordu.

Kıyamet yaşanmaya başladığında, sağ kalan bir grup kahraman, hayatları pahasına da olsa, insanlığı kurtarmak ve ölümün nefesini şehrin üstünden kaldırmak için çabalamaya karar verdiler. Ama yaşamlarında gördükleri en korku, hayal kırıklığı ve öfke dolu kitleyle karşılaşacaklarını bilmiyorlardı. Ölümün üstesinden gelemeyeceklerini anlayan bu kahramanların yaşama tutunuşları ve ölümden kaçış maceraları, hayal edebileceğinizden daha öte bir kaos sunuyor size.

İlk romanı Salgın ile okurunu bambaşka insanların, ölü insanların dünyasına götüren yazar, Öldüren Güzel'de de okurunun zihninde bir zombi evreninin kapısını açıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...